zaterdag 5 november 2011

Nieuwste aanwinst

www.hema.be

Nail trends 2012





http://fashionista.com/

Jean Charles De Castelbajac items that I would like!




vrijdag 4 november 2011

Look at what I'm wearing!!!!!

een Cruciani armbandje!!!
enkel in belgië bij Mollywood Mol!!!!!!!


ps: ik heb er 3...Roos,rood,blauw!

donderdag 3 november 2011

I'm not a gnome

10 tips die je groter doen lijken!!!! 

1. Colorblocking
Grote blokken kleur verlengen je lichaam, dus deze trend is een zegen voor kleine mensen. Kies voor opvallende kleuren om het effect nog te vergroten.
2. Hoge taille
Veel kleine mensen denken dat ze dit moeten vermijden, maar niets is minder waar. Rokken en broeken die in je taille aansluiten zullen je benen net verlengen, op voorwaarde dat je ze ook combineert met hoge hakken. Kies niet voor een jeans met te wijde pijpen, maar een model tussenin. Wel altijd combineren met hoge hakken.
3. Nude pumps
Alle pumps zonder extra bandje(s) rond je enkel verlengen je benen. Met een paar in een nudekleurtje (je zal momenteel niet hard moeten zoeken), wordt het effect nog meer versterkt.
4. Choker ketting
Een korte ketting trekt de aandacht omhoog naar je gezicht en laat je nek langer lijken. Kies wel voor een delicaat model, en geen zware ketting, want die kan het het omgekeerde effect bereiken.
5. Draag aansluitende kledij
Aansluitende kledingstukken benadrukken je verticale lijnen, terwijl losse kledij je vaak kleiner doet lijken omdat ze die lijnen net verstoppen. Enige uitzondering: een los T-shirt dat je in een strakke broek steekt.
6. Korte top
Truien of tops die eindigen in je taille laten je benen langer lijken. Combineer ze dit najaar met losse jurke en volle rokken. Ook in de lente kan je deze tip volop benutten: de korte top was nauwelijks weg te denken tijdens de voorbije modeweken en zal dus hoogstwaarschijnlijk ook volop in de winkels te vinden zijn.
7. Lange top
Maar voor wie zich onzeker voelt over zijn buik: ook langere tops kunnen je bovenlichaam langer doen lijken. Al mag je hier zeker niet vergeten om te kiezen voor aansluitende tops, een langer los t-shirt zal je net korter (en dikker) doen lijken.
8. Kies voor donkere kleuren
Donkere kleding doet je slanker lijken en zet je lengte meer in de verf, waardoor je groter lijkt. Zeker als je outfit uit één kleur bestaat, moet je voor zwart of donkerblauw gaan.
9. Laagjes
Ook laagjes kunnen helpen om je groter te doen lijken àls het op de juiste manier gebeurt. Zo moet de donkere kleur altijd als laatste stuk, gebruik je best een V-nek omdat die je hals langer doet lijken en vermijd je t-shirts met ruffles en plooien. Die leggen de nadruk op de borst, een horizontale lijn, in plaats van de rest van je lichaam.
10. Kies voor het juiste kapsel
Ook de manier waarop je je haar draagt, kan een invloed hebben op hoe groot je lijkt. Langere kapsels kunnen je korter doen lijken omdat ze de aandacht trekken. Korte kapsels daarentegen leggen meer nadruk op je nek.

bron: www.nieuwsblad.be

Make up trends winter 2012...

Tijdens de donkere winterdagen mogen we zelf wel wat kleur brengen in de wereld
- ga je voor RODE LIPPEN





















- Of ga voor FLASHY OGEN!





































- Ook GOUDtinten doen het goed deze winter....zo vergeet je die crisis!


Schoenen!!!! Trends 2012

Riempjes


Metallic topjes 


Puntige schoentjes 


Breiwerk


Plateauzolen, they are back.....



Transparantie, laten zien die voet! 



Shiny shoes! 



Studs


Veters



Espadrilles


Pastel kleurtjes


Flashy kleurtjes